Onze troeven

Als nieuwe student(e) is het volgen van een vakopleiding een investering in jezelf en in jouw toekomst. We weten als geen ander dat iedere individu eigen noden en wensen heeft. Bij Make-Up Designory draait alles om eerlijkheid, reeds van in het begin. We willen dat je weet wat je aan ons als opleidingsinstituut hebt. Onderstaande troeven geven een kort overzicht van wat we jou kunnen bieden. We raden nog steeds aan een eerste kennismakingsgesprek op de school te reserveren zodat we elkaar écht kunnen leren kennen.

 

 

01. Make-up is ons vak

Onze enige focus en specialiteit is make-up. Dat maakt het ook onze belangrijkste troef. Bij Make-Up Designory vind je alleen opleidingen die met make-up te maken hebben. Ze zorgen voor de opleiding van nieuwe make-upartiesten en onderhouden bestaande make-upartiesten via diverse specialiteitsopleidingen.
 

02. Open class days

Gedurende twee vaste dagen per week kunnen onze studenten kosteloos gebruik maken van onze infrastructuur. Door deze momenten te organiseren geven we toekomstige MUA’s de kans om de geleerde kennis verder in te oefenen met gebruik van onze leslokalen die tevens beschikken over aangepaste belichting. Zelfs de gekleurde achtergronden in de fotostudio kunnen gebruikt worden om eventuele resultaten vast te leggen met eigen fotocamera.


 

03. DUIDELIJKE STRUCTUUR

De inhoud van al onze opleidingen wordt samengesteld door Paul Thompson, Director Of Education bij Make-Up Designory. Deze leerplannen zijn een gedetailleerde guideline voor onze docenten en bieden een garantie dat iedereen dezelfde leerstof geeft. Docenten kunnen zich hierdoor extra focussen op wat belangrijk is: onze studenten en hun vooruitgang.


 

04. Voldoende uren

Hoogstwaarschijnlijk de belangrijkste reden waarom studenten kiezen voor MUD is de manier waarop de opleidingen zijn ingevuld. De opleidingen maken namelijk een onderscheid tussen alle mogelijke make-uprichtingen. Terwijl je in andere opleidingsinstituten één opleiding zal vinden waar alles in verwerkt zit, trekken we bij MUD alles uit elkaar. Make-up artist word je namelijk niet in een paar dagen. Zo geven we iedere richting voldoende uren en beschik jij als student over de nodige vakkennis. Starten doen we altijd met Beauty Make-up om je zo verder te laten groeien naar Airbrush, Bridal, Studio en High Fashion Make-up Artist. 


 

05. Vakbekwame docenten

Onze docenten beschikken over enkele bijzondere vaardigheden. Ze zijn jarenlang actief in vak en worden grondig opgeleid door Make-Up Designory Europe. Na een intense casting- en opleidingsperiode bieden we onze docenten een constant bijscholing en opvolging. Ook tijdens de lesuren.


 

06. Beperkte groepen

Iedere campus heeft haar vaste aantal groepen. Zit een groep volzet dan creëren we er geen extra. Het is steeds onze ambitie geweest om de beste te worden in wat we doen. Niet de grootste.


 

07. Levenslange korting

Eens je MUD-student(e) bent geniet je van heel wat voordelen. Eén van de meest omstreden is ongetwijfeld de levenslange korting op MUD-producten. Deze korting van 20% is geldig vanaf het moment dat je begonnen bent met een MUD opleiding en is geldig in alle MUD stores alsook in de online webshop.