Level 2
Make-up Artistry

AIRBRUSH, BRIDAL, FILM & FASHION MAKE-UP
126 LESUREN

 

Mode, print, film, televisie, bruidsmake-up, … Een make-up artiest is van heel wat markten thuis. Dit programma leer je alles over multimedia make-up. Je ontdekt daarna de verschillende toepassingsgebieden die een professionele make-up artiest moet kennen. 

 
opleiding-visagie-basis-beauty-make-up.jpg

De meest complete make-up opleiding

Je bent vastberaden om het te maken in deze veelzijdige sector. Bovendien besef je dat een goede opleiding aan de basis ligt van ieder succes. Met deze bundel doorloop je de volledige Level 2 opleidingen. Je maakt kennis met vier intensieve specialisaties en word je klaargestoomd als écht professioneel make-upartiest(e): Airbrush, Bridal, Studio en High Fashion Make-up.


module 1: Airbrush make-up

De favoriete manier om make-up aan te brengen? Airbrushen. In onze opleiding Airbrush leer je de geheimen van dit mysterieuze apparaat. We laten je zien hoe je het moet verzorgen en onderhouden. Maar we leren je voornamelijk de technieken om mooie en vooral foutloze make-up aan te brengen. Zo voldoe je moeiteloos aan de eisen van productiebureaus en particuliere klanten.
 

module 2: BRUIDSmake-up

De wereld van de bruidsmake-up kan voor make-up artiesten lucratief zijn. Bruidsmake-up wordt vaak omschreven als een van de meest uitdagende opdrachten voor een artiest. In deze opleiding visagie leer je de gepaste technieken om bruidsmake-up aan te brengen maar ook om je zaak te runnen.
 

module 3: STUDIO MAKE-up

De film- en televisiewereld in één woord? Veeleisend. Ook voor make-up artiesten. We bereiden je voor met een unieke opleiding ‘Studio Make-Up’. High Definition-camera's en no-make-up looks, dit zijn de hoofdspelers in deze opleiding.
 

module 4: BRUIDSmake-up

In onze specialisatieopleiding High Fashion Make-up Trends leer je werken tijdens fotoshoots. Je werkt met modellen en fotografen tijdens gesimuleerde fotoshoots. Je wordt een expert in het herkennen van details tijdens fotoshoots en werken op verschillende huidtypes.


Prijzen en data

De opleiding Level 1 Make-up Artistry duurt 126 lesuren en is erkend door de Belgische overheid onder het erkenningsnummer DV.O213329 voor KMO-cheques. Ze kan zowel gevolgd worden door particulieren als door zelfstandigen. De betaling kan je doen met KMO-cheques, overschrijving of via maandelijkse spreidingen aangepast aan jouw maandelijks budget.


 

Praktische info

Lesuren:
126u

Locaties:
Gent en Antwerpen

Lesdagen:
Maandag, zaterdag en zondag

Onderwijstype:
Dag- en avondonderwijs
1 maal per week of fulltime

Maandelijkse spreidingen:
Vanaf €225 / maand
mits betaling €875 voorschot


geslaagd voor jouw
level 2 visagie opleiding?

Slaag je voor dit Level II Make-up Artist Program? Dan ontvang je een certificaat. Hiermee kun je aan de slag in retail of als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Je MUD-opleiding is een garantie dat je écht het verschil maakt. Meer info over de vestigingswet en andere veelgestelde vragen vind je op onze website. Omdat je als freelance make-up artiest ook de hairstyling moet verzorgen, kan je je na dit Level II Make-up Artist Program ook inschrijven in de individuele opleiding Hairstyling Essentials (70 uur). Ook de opleiding Portfolio Develoment (70 uur) staat nu voor je open.


Lesmomenten