Kies jouw visagie opleiding

Make-Up Designory biedt jou de mogelijkheid om individuele opleidingen, make-up programma’s of masterclasses te volgen. Om een Make-Up Designory programma te volgen hoef je aan geen enkele voorwaarde te voldoen. Onze programma’s geven een uitgebreide, veelzijdige training, en richten zich tot álle personen die make-upartieste willen worden. Geen voorkennis vereist, want de basis zit in deze programma's verwerkt. De individuele opleidingen volg je op eigen tempo. Ideaal om intensieve basis of een bepaalde techniek aan te leren. Verfijn je liever jouw kennis dan behoren onze masterclasses ook tot de mogelijkheid.
Alle opleidingen kan je volgen in onze make-up school te Antwerpen, Gent of Kortrijk.


 
opleidingvisagie-level1.jpg
 

 

LEVEL 1 MAKE-UP ARTISTRY
Beauty Make-up

Beauty make-up is een onmisbare vaardigheid voor iedere make-up artiest. Wat moet je kunnen om beauty make-up aan te brengen voor film, HD-televisie en fotografie? Een zeer intensieve basis beauty make-up opleiding. Dat is het uitgangspunt van deze MUD-opleiding.

 

 
Ana 3 print.jpg
 

 

LEVEL 2 MAKE-UP ARTISTRY
AIRBRUSH, BRIDAL, FILM & FASHION

Mode, print, film, televisie, bruidsmake-up, … Een make-up artiest is van heel wat markten thuis. Dit programma leer je alles over multimedia make-up. Je ontdekt daarna de verschillende toepassingsgebieden die een professionele make-up artiest moet kennen. Volg je dit programma dan krijg je een korting van €705 op het volledige pakket!

 

 
Ana 6 print.jpg
 

 

LEVEL 3 MAKE-UP ARTISTRY
HAIRSTYLING ESSENTIALS

Hairstlying is essentieel onderdeel van je werk. De focus ligt op de basistechnieken van hairstyling. Van eenvoudig haardrogen tot creatieve hoogstandjes. Eigentijds én eigenwijs, met moderne kapsels of springerige, originele ontwerpen met hot tools en krulspelden. 

 

 
 

 

SPECIALTY MAKE-UP ARTISTRY
SPECIAL FX

Out-of-the-kit effecten en prothesetoepassingen zijn onmisbaar bij film en televisie. Je leert hoe je kleurloze protheses aanbrengt en correct kleurt, met inbegrip van gelatineschuim, simulaties van verwondingen en andere effecten.

 

Student Work


 

EERSTE KENNISMAKING

Ben je nieuw in onze opleidingen? Dan besteden we eerst tijd aan onze kennismaking. Je ontmoet de opleidingsverantwoordelijke, je bespreekt wat je mag verwachten van je opleiding visagie en je krijgt een boeiende rondleiding in het leerplan van onze make-up opleidingen. Deze kennismakingsronde is niet verplicht, maar we raden ze je sterk aan. 

 

0d8230e85004895376f758c17d59e8a4115.jpg
c6adf1d73ba2d7727d9df447d7b09e0c115.jpg
4b318d7bb6c8a3ed409731af017813d0115.jpg